• Upisi u školu hokeja su u tijeku
12
Jul

O klubu

Klub hokeja na ledu - Mladost

KHL Mladost - Zagreb vodeći je hrvatski klub hokeja na ledu u mlađim kategtorijama. Stručnost i stalno napredovanje u radu, neprekidno sučeljavanje s jakom međunarodnom konkurencijom i izgradnja snažne emotivne identifikacije s klubom, naše su tri temeljne sportske vrijednosti. Na njima gradimo budućeg prvaka Hrvatske koji će izdići hrvatski hokej s hrvatskim igračima do razine na kojoj će postati priznat u Europi i u Svijetu.

Icehockey Club Mladost - Zagreb

IceHockey Club Mladost - Zagreb is the leading Croatian team in younger categories. Professionalism and constant improvement of our coaches, constantcompetition with strong international teams as well as development of a strongand emotional identification with the Team Mladost, are our fundamental sports' values. On them we base our vision to become future Champions of Croatia with Croatian players, who will improve Croatian ice hockey up to a level where it will be recognized in Europe and in the World.

Maskota


Khl Mladost-Zagreb
Schlosserove stube 2
OIB: 21314068661
MB: 3292797
Žiro račun:  HR2323600001101368414
Kontakt osoba: Duško Janjatović, 091 450 5656


PRIVOLA

Poštovani članovi kluba,

dana 25.05.2018. stupio je zakon zvan GDPR (General Data Protection Regulation), zakon o zaštiti osobnih podataka. Shodno tome, da bi klub mogao objavljivati Vaše podatke, molimo sve one a koji nisu do sada to učinili, neka skinu obrazac sa stranica te neka ga pročitaju i potpišu. Punoljetne osobe mogu osobno potpisati a za maloljetne potpis trebaju dati roditelj ili skrbnik. Zahvaljujemo na razumijevanju.

>> Obrazac PRIVOLA <<

PRAVILNIK O ČLANARINAMA

Poštovani članovi,

od 01. rujna 2017. godine na snagu stupa novi pravilnik o članarinama. Pravilnik možete pročitati i vidjeti na ovom linku:

PRAVILNIK O ČLANARINAMA 01.09.2017.

KATEGORIZACIJA SPORTAŠA - PRISTOJBE

OBAVIJEST PODNOSITELJIMA ZAHTJEVA ZA KATEGORIZACIJU SPORTAŠA

>> VIŠE <<


 

RBA

 

limes plus gray

We have 51 guests and no members online