25
Feb

OSVRT NA 12. OTVORENO PRVENSTVO GRADA ZAGREBA

. Posted in Novosti

Predzadnji vikend u mjesecu veljači, sad je već tradicionalno rezerviran za “boj” malih oklopnika u uzrastu U8 i U10. Tako je bilo i ove godine. 12. otvoreno prvenstvo grada Zagreba u organizaciji KHL Mladost i ZSHLa privuklo je ove godine 20. i 21. veljače 2016. 335 mališana u pratnji trenera i roditelja na Zagrebački velesajam da pokažu tko je bolji i tko je jači.

Tako su se na “centru trećine” oči u oči našli mališani iz Slovačke, Mađarske, Austrije, Slovenije, Srbije, BiH te Hrvatske. Igralo se dva dana te je svaka ekipa igrala 10 utakmica u trajanju od 15 minuta. Osim roditelja i trenera, dobar dio tereta podnijeli su i mlađi juniori domaćina i organizatora KHl Mladost koji su sudili malim oklopnicima i pazili da iskre na ledu ne prerastu u “prave” sukobe.

I na kraju drugog dana, svi su bili pobjednici… Svaki klub je dobio pehar a svaki igrač i mališan medalju i poklon paket.
Turnir je završio u nedjelju 21.02.2016. u popodnevnim satima a završnu riječ održao je gospodin Nikola Švigir, predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu.
Još jednom zahvaljujemo se svim sponzorima i donatorima koji su pripomogli da ova manifestacija ostane u lijepom sjećanju svima te se iskreno nadamo da se vidimo i do godine…


RBA

 

limes plus gray