23
Feb

Završio 8. međunarodni turnir škola hokeja

. Posted in Novosti

Poslije dva dana i 78 odigranih utakmica završilo je druženje više od 150 malih hokejaša iz četiri zemlje. Na klizalištu zagrebačkog Velesajma u organizaciji Zagrebačkog saveza hokeja na ledu i KHL Mladost okupilo se 13 momčadi na tradicionalnom turniru koji ima svoje mjesto u kalendaru brojnih škola hokeja u ovom dijelu Europe.

frenkijevi shampioni 1

Uz tri zagrebačka kluba Mladost, Medveščak i Zagreb koji su nastupili sa dva sastava, nastupile su momčadi Csíkszerede (Rumunjska), Crvene zvezde, NS Stars, Taša, Beostara (svi Srbija) i Maribora (Slovenija) koji su već nastupili na prethodnim turnirima. Posebice valja istaknuti prvi nastup škole hokeja iz Siska kojima želimo puno uspjeha u nastupajućim sezonama.

Momčadi su igrale po sustavu svaki sa svakim tako da je svaki sastav odigrao 12 utakmica u dva dana. Utakmica je trajala 18 minuta s obaveznim izmjenama postava svakih šezdeset sekundi. Rezultati su se vodili, ali su bili neslužbenog karaktera jer na turnirima škola pobjednici su svi koji igraju i vole hokej. Sve momčadi su osvojile jednake pehare i medalje.

Nadamo se da su svi sudionici turnira ponijeli lijepe uspomene iz Zagreba i da se vidimo u još većem broju na 9. međunarodnom turniru sljedeće godine.

RBA

 

limes plus gray